Xavier

Na mijn opleiding als industrieel ingenieur ben ik onmiddellijk in de stellingbouwwereld beland. Na twee jaar bij Euroscaff NV ben ik bij PERI NV gaan werken, wereldleider op het vlak van bekistingen en steigers. Als technisch commercieel adviseur bediende en begeleidde ik gedurende 5 jaar, projecten in Vlaanderen en Wallonië. De technische kennis had ik toen al op zak en er restte me nog 5 jaar als projectleider steigerbouw binnen de groep ALTRAD om ook het volledige aspect van het aannemen van projecten onder de knie te krijgen. Met deze bagage en marktkennis uit twee werelden had ik voldoende ervaring om mijn eigen bedrijf op te starten in een niche markt binnen de bouw. We bieden een compleet pakket aan voor alle types vloerbekisting, gaande van de studie en het leveren van het materiaal, tot de montage ervan en de hele organisatie ervan.

Arnaud

Via een ongewoon parcours begon ik mijn professionele carrière gedurende 1 jaar, in het noorden van Nederland op een administratieve afdeling om Nederlands te leren. De 5 volgende jaren ben ik verder gegroeid binnen de groep ENGIE, waar ik onder andere het beheer gedaan heb van contracten met de grote bedrijven. Na een korte passage bij Ikea als Business Area Manager in Sales ben ik de bouwwereld binnen gekomen via Altrad als commercieel verantwoordelijke voor de regio’s Brussel en Wallonië. Deze nieuwe wereld heeft me bijzonder gecharmeerd en 2,5 jaar later ben ik gaan werken voor het jong, dynamisch en beloftevol bedrijf BELTEK. Ik werd daarbij vooral aangetrokken door de uitdaging mee te kunnen bouwen aan iets nieuw. Mijn ambitie is om mee te groeien met BELTEK op basis van een aantal gemeenschappelijke waarden: de ideale oplossing tegen de beste prijs, klantgerichtheid, en veiligheid als prioriteit.

Jonas

Na het beëindigen van de opleiding Bouwkundige te Sint-Lukas Brussel had ik nog niet genoeg van het studeren. Hierdoor besloot ik om de studie Vastgoed-Makelaardij er aan toe te voegen.

Gezien mijn technische & commerciële achtergrond heb ik de uitdaging gevonden om als commercieel vertegenwoordiger te starten binnen de stellingbouw.

Tijdens mijn vijfjarige periode was ik het contact voor de regio Vlaanderen en Nederland.

Waarbij mijn focus voornamelijk gericht was op de bouwkundige projecten. Na vijf uitdagende en leerrijke jaren heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze heb ik gevonden bij de firma BELTEK wegens een jonge en ambitieus management met een open communicatie en wederzijds respect.

Dit zowel naar het eigen personeel als de klanten toe. Deze waarden wil ik dan ook ten diensten van onze klanten overbrengen.

Wesley Smet

Reeds kort na het verlaten van de schoolbanken kon de bouwsector mij fascineren. 

 Praktisch en gericht de zaken aanpakken waren al snel mijn drijfveer en troeven.

Mijn eerste stappen en ervaringen waren in de dak-en gevelbekleding.  Met toen steeds als rode draad steeds het planmatige, begeleiden en de correcte uitvoering van meerdere projecten.

Het grootste deel van mijn carrière speelt zich echter af in de functie van hoofdwerfleider in de sector van de bekistingswerken.

Ik was reeds meer dan 16 jaar tewerkgesteld in deze wereld toen ik de stap zette naar Beltek BVBA, op zoek naar een nieuwe uitdaging en frisse kijk op de mij reeds bekende sector.

Een uitdaging en een bedrijf waaronder ik mee mijn schouders wil zetten.

De juiste commerciële mindset, het jong en dynamische team was voor mij de perfecte match.

Graag evoluer ik met Beltek BVBA mee in groei, uitvoering en projecten.

Samen zetten we onze schouders onder uw projecten en tillen deze naar het hoogste niveau.

Op vlak van planning, uitvoering en begeleiding ben ik graag uw aanspreekpunt bij Beltek BVBA.

Brigitte

Na mijn studies als directiesecretaresse begon ik mijn carrière als secretaresse van de “Operation Manager” van de IEC (IBM Internal Education A.K.Watson Center) te Terhulpen.

Mijn manager was verantwoordelijk voor de operationele diensten van het opleidingscentrum : gebouwbeheer, support voor de vergadering- en conferentiezalen, de hotelinfrastructuur en de catering. 

Toen heb ik voor de “Event”-afdeling gesolliciteerd. Ik heb vergaderingen en seminaries binnen allerlei domeinen zoals financiën, medisch, teamevent en team building voor andere bedrijven dan IBM georganiseerd. Daarna heb ik in de interne IT-afdeling van IBM gewerkt en was ik verantwoordelijk voor het beheer en de toepassingen van de veiligheidsnormen en het volgen van de vooropgestelde eisen en normen van de interne standaarden van IBM.

Daarna werd ik in dezelfde sector overgeplaatst in de afdeling die de outsourcing van de IT services van de klanten van IBM beheerde. Ik beëindigde mijn carrière na een paar audits (controles) op de verschillende standaarden waaraan IBM moet voldoen. 

Na een carrière van 35 jaar heb ik in 2016 voor een brug naar het pre-pensioenprogramma gekozen.

Ik vond echter dat ik te jong was om inactief te blijven, dus heb ik begonnen als zelfstandige en sinds juli 2017 werk ik voor BELTEK. 

Ik wist niets over de bouwsector maar kon op de bekwaamheid en hulp van het team rekenen. 

Mijn huidige taken bestaan voornamelijk uit het betalen van de facturen van de verschillende leveranciers en onderaannemers, de terugvordering en helpen bij het berekenen van de kosten van de verschillende werven/sites.

Ik ben ook gecertifieerd als gids bij de vereniging “Gids 1815”. De bezoekers van verschillende nationaliteiten worden op het Slagveld van Waterloo rondgeleid.

Marijke

Na de studies met focus op talen, wou ik de kennis ervan ook in de praktijk verder bijspijkeren en kreeg een eerste kans bij de computerfirma MCC, waar ik ineens ook de voorlopers van de Office-toepassingen leerde kennen en gebruiken, en de eerste stappen zette in het secretariaatsbeheer voor een commercieel team.

Enkele jaren en cursussen/opleidingen later kwam ik bij Wolf-Zondervan, toeleverancier voor de bouwwereld, als secretaresse dienst bekistingen, terecht.  Sindsdien is mij die wereld blijven boeien, via Brakel Aero dat koepels, lichtstraten, RWA en glasdaken commercialiseerde, langs expertisebureau Wermenbol waar ik leerde wat ook fout kan lopen, en via tenslotte CI.Belgium, dat behalve koepels, lichtstraten, RWA en glaskappen ook vliesgevels realiseerde.

Bij Beltek is de cirkel in zekere zin rond : terug bij de bekistingen, onontbeerlijk maatwerk van panelen, stempels, dragers en liggers, steigers, enz… en basis voor funderingen, ondersteuningen, verdiepingenopbouw, bruggen, enz…., waarbij ik in hoofdzaak deze technische hoogstandjes “vertaal” in vorderingsstaat, factuur en briefwisseling. 

Dat het een jong bedrijf is, is een extra uitdaging : heel wat ideeën, veel talenten én ruimte voor inbreng,  waardoor niet alleen de firma zelf zich verder ontwikkelt en groeit, maar ook iedere medewerker zich tenvolle kan ontplooien – de onontbeerlijke synergie die tot het succes van een bedrijf leidt.

Share on linkedin